Konferens

Boka konferens i en avslappnande miljö på Chalmers Golfkrog med flexibla konferensmöjligheter

Konferens Chalmers Golfkrog

Konferens Chalmers Golfkrog

Upptäck våra prisvänliga Konferenspaket på Chalmers Golfkrog – endast 15 min från Göteborg.

Vi kombinerar natursköna omgivningar med en avslappnad atmosfär, hög servicegrad och mat som man längtar tillbaka till.

Vi erbjuder flera flexibla konferensalternativ för att möta dina unika behov och skapa framgångsrika möten med guldkant.

Halvdag

från 200 exkl moms/per person
 • Frukostfralla alt. Eftermiddagsfika
 • Avluta eller börja med lunch
 • Lokalhyra 3 tim 1000 exkl moms
 • Fler tillval möjliga
 • Prisexempel för 6 deltagare 2200 exkl moms

All in One

från 600 exkl moms/per person
 • Frukostfralla
 • Lunch med dessert
 • Eftermiddagsfika med fruktfat & energy boost
 • Tvårättersmeny i restaurangen
 • Lokalhyra 6 tim 1500 exkl moms
 • Fler tillval möjliga
 • Prisexempel 6 deltagare 5100 exkl moms

Våra Konferenslokaler & Teknisk information

Vi har två konferensrum på Chalmers Golfklubb som kan bokas separat eller kombineras till en större konferenssal då konferenslokalerna åtskiljs med en vikbar skjutdörr. 

Blädderblock, Whiteboard, block och pennor är standard i våra konferensalternativ men förutom det skiljer sig konferenslokalerna något i storlek och teknisk utrustning.

I våra konferenslokaler ingår alltid en naturell Loka per deltagare, bordsvatten, frukt och godis.

Boka din konferens på Chalmers Golfklubb - endast 15 minuter från Göteborg! Här är vår konferenslokal Birdie som passar mellanstora konferensgrupper mellan 24 och 40 personer.

Birdie

Birdie är den större av våra konferenslokaler med plats för 24-40 konferensgäster. Konferenslokalen är utrustad med en fast installerad projektor med ljudanläggning.

Eagle är den mindre av våra konferenslokaler och passar den mindre konferensgruppen upp till 12 personer. En perfekt konferenslokal för de mindre men viktiga mötena. Kombinera er konferens med golf och gastronomi för minnesvärda och givande konferenser.

Eagle

Eagle är ett konferensrum med gott om plats för 12 konferensdeltagare - perfekt för de mindre men viktiga mötena, styrelsesammanträden och liknande. Konferenslokalen har en fast installerad TV som bildskärm.

Välkommen att boka vår konferenslokal Eagle på Chalmers Golfklubb! Här hittar du våra konferenspaket på Chalmers Golfkrog. Prisvärda, flexibla konferenser med mersmak. Varför inte kombinera er konferens med en golfaktivitet med god mat och dryck för att sätta guldkant på er konferens? Konferens i Landvetter, Härryda och endast 15 minuter från hjärtat i Göteborg!
Våra två konferenslokaler kan kombineras till en större konferenssal då konferensrummen åtskiljs av en vikvägg och kan öppnas upp.

Eagle & Birdie

Möjligheten att kombinera våra konferenslokaler till en större konferensyta finns genom att öppna upp konferenslokalerna med vikväggen.

Flexibla Konferenser

Varför inte krydda upp er konferens hos oss med både golf och gastronomi? Vi skräddarsyr er konferens och sätter guldkant på den!

Med våra prisvänliga konferenspaket finns det utrymme att göra er nästa konferens till något extra som era konferensdeltagare kommer att minnas med värme.

Möjligheterna är många så tveka inte att kontakta oss så diskuterar vi vad just ni är ute efter att uppnå med er konferens.

Konferenslokaler Nära Göteborg: Skapa Lyckade Möten på Chalmers Golfkrog

Planera ditt företags nästa Konferens i Härryda: Upptäck våra flexibla möteslokaler nära Göteborg. Letar du efter perfekta konferenslokaler för ditt företags nästa möte? Chalmers Golfkrog erbjuder moderna, flexibla  och prisvärda möteslokaler nära Göteborg på Chalmers Golfklubb i Landvetter, Härryda, endast en kortare körsträcka från Göteborgs stadspuls. Här hittar du den perfekta mixen av möten, mat och avslappnad atmosfär för dina unika behov på effektiva, framgångsrika och givande dagkonferenser.

Oavsett om det är en dagskonferens, det viktiga företagsmötet i ledningsgruppen eller en större konferens kombinerat med en golfaktivitet, kan våra lokaler anpassas för att passa just dina behov och krav. Vi erbjuder den teknik och bekvämligheter ni behöver för att säkerställa en smidig och effektiv mötesupplevelse.

Vår passion för service sträcker sig också till vårt matutbud för konferenser. Vår erfarna personal skapar konferensmat som passar alla smaker och kostbehov. Från en enklare lunch till trerätters middagar i rustik elegans, våra menyalternativ är utformade för att imponera på dina konferensgäster och göra din konferens minnesvärd.

Med vårt läge nära Göteborg i Landvetter och Härryda är Chalmers Golfkrog det perfekta valet för att arrangera din nästa konferens. 

Kontakta oss idag för att boka din konferenslokal och låt oss hjälpa dig att skapa ett lyckat och minnesvärt möte för ditt företag.

Rulla till toppen